Zeleninový salát s kuřecím masem
recept je určen pro 2 osoby
Ingredience:
na osobu asi 1814 kJ/ 435 kcal, 25,9g bílkovin, 22,7 g sacharidů, 26,35 g tuku
2 papriky
250 g koktejlových rajčat,
1 ledový salát,
1 salát polníček,
200g kuřecích prsou,
sůl, pepř, kari,
1 cibule,
loupané mandle,
olivový olej, vinný ocet, med a dijónská hořčice
Příprava:
Papriky, koktejlová rajčata a 2 druhy hlávkového salátu (ledový a polníček) nakrájíme na malé kousky.
Přidáme na malé kousky nakrájené orestované kuřecí maso - osolené, opepřené, zasypané kari, cibulí a loupanými mandlemi.
Zalijeme zálivkou z olivového oleje, vinného octu, medu a dijónské hořčice.