Zeleninový salát s kuřecím masem

9. únor 2010 | 11.59 |
blog › 
Recepty › 
Zeleninový salát s kuřecím masem

Zeleninový salát s kuřecím masem
recept je určen pro 2 osoby
Ingredience:
na osobu asi 1814 kJ/ 435 kcal, 25,9g bílkovin, 22,7 g sacharidů, 26,35 g tuku
2 papriky
250 g koktejlových rajčat,
1 ledový salát,
1 salát polníček,
200g kuřecích prsou,
sůl, pepř, kari,
1 cibule,
loupané mandle,
olivový olej, vinný ocet, med a dijónská hořčice
Příprava:
Papriky, koktejlová rajčata a 2 druhy hlávkového salátu (ledový a polníček) nakrájíme na malé kousky.
Přidáme na malé kousky nakrájené orestované kuřecí maso - osolené, opepřené, zasypané kari, cibulí a loupanými mandlemi.
Zalijeme zálivkou z olivového oleje, vinného octu, medu a dijónské hořčice.
 

Zpět na hlavní stranu blogu

Hodnocení

1 · 2 · 3 · 4 · 5
známka: 2 (2x)
známkování jako ve škole: 1 = nejlepší, 5 = nejhorší

Komentáře

 zatím nebyl vložen žádný komentář